Kövesd a mozgáspiramist!

A táplálkozási piramishoz hasonlóan már a mozgásnak is van saját piramisa. Szintjein a mérséklendő és a napi vagy heti rendszerességgel végezhető aktivitásokat láthatod.
Oszd meg ismerősöddel ha tetszett!

A már jól ismert és számtalan változatban megjelent táplálkozási piramis mintájára idén elkészült a mozgáspiramis is a TÉT (Táplálkozás Életmód Testmozgás) Platform, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) jóvoltából. A piramis a mérséklendő, illetve a napi, heti gyakorisággal javasolt, különféle mozgásformákat sorolja fel.

 

Egészséged érdekében kövesd a javaslatait, hiszen a megfelelően választott sport (akár az egyszerű séta is) nemcsak számos betegség kockázatát csökkenti, de segítségével könnyebbé válik a tanulás, a stresszel való megküzdés vagy az áhított alak elérése is.

 

Ha nincs ötleted, mit mozogj, nézd meg videóinkat és kövesd személyi edzőink tanácsait! 

 

Mit egyél, ha izmosodni szeretnél?

Ábrándoztál már széles vállakról, nagy bicepszről és kocka hasról? Talán sosem gondoltál bele, hogy az izmaid fejlesztése érdekében végzett edzések során, és az edzések közötti időszakban is milyen nagy jelentősége lehet a táplálkozásodnak. Mire figyelj a megfelelő és hatékony izomépítés érdekében?